TAMPILAN PRODUK

Gagang digawe saka telung kertas kraft kanthi kekuatan dhuwur kanthi ngetok, lipat, komposit lan proses liyane.

Peralatan produksi dening riset lan pangembangan perusahaan independen, proses kunci entuk sawetara paten.

Get A Quote +

Ing safety saka desain nangani penting banget, lan nangani dhewe ora bisa bejat; Ukurane uga kudu cocog kanggo kebiasaan genggem konsumen; Kapindho, tetep nyaman lan aja nglarani tangan; Sawetara gagang karton, gagang ramah lingkungan lan gagang kertas twine duwe syarat hiasan. Kanggo mesthekake safety, desain gagang kudu menehi perhatian apa posisi struktur cukup lan apa bahan sing tenan. Gagang minangka bagéan saka kemasan portabel wong, mula desain gagang kudu adhedhasar kabiasaan prilaku wong.

Our team would love to hear from you.

Get in touch today to discuss your product needs.